Surpride momentul intr-o clipa si acea clipa va ramane o viata

Cand vine vorba de fotografiile si filmarile evenimentului vostru, probabil, va vin in minte o multime de intrebari. Si e normal acest lucru. Asta inseamna ca va pasa de acest aspect, si in acest caz, noi suntem bucurosi. Totusi, mai jos am atasat cele mai comune intrebari pe care le primim. 

Asa ca, daca ai timp arunca o privire peste ele. Astfel, s-ar putea sa afli informatii care te intereseaza.

Va putem oferi diferite servicii.  In oferta noastra avem pachete foto&video doar foto sau doar video. Pe langa asta,  oferim si servicii foto& video corporate. Te invitam sa ne adresezi o intrebare despre ceea ce te intereseaza pe tine.

Echipa Tiut Photography e formata din familia Tiut, Debora si Vladut. In general, Debora pe partea de video si Vladut pe partea de foto. Insa, intrucat amandoi stapanim ambele domenii, ne ajutam pentru ca rezultatul final sa fie unul fabulos si, cel mai important, voi sa fiti multumiti.

Nu avem un numar standard de cadre pe care le facem la o nunta. Cantitatea variaza in functie de numarul invitatilor, amploarea evenimentului, vremea, s.a.m.d. Insa va putem spune din start, ca la nici o nunta nu am livrat mai putin de 1000 de fotografii. Cat despre Video, livram in general, aproximativ o ora si jumatate de material video editat + un clip cu cele mai importante momente ale zilei.

Prin fotografiile noastre, incercam sa surprindem momentele din ziua nuntii. Fotografiile naturale exprima emotie pura. Cat despre culori, probabil ati observat ca avem un stil aparte, care ne caracterizeaza. Combinam eleganta din fotografiile noastre cu elemente din fotografia pe film.

Pretul poate varia in functie de pachetul dorit, locatia evenimentului si anul. Asa ca, pentru a afla exact preturile noastre pentru evenimentul vostru, va invitam sa ne contactati.

Am fotografiat/filmat in majoritatea oraselor mari din Romania dar si in afara tarii. Asa ca, ne deplasam oriunde in tara si in afara ei.

Activitatea noastra incepe de la pregatirea mirelui/miresei si se termina spre finalul evenimentului, in general, dupa momentul tortului.

Da, desigur. In general, albumele foto nu sunt incluse in ofertele noastre, insa daca doriti putem realiza albume special pentru voi. Daca sunteti interesati, va rugam, sa luati legatura cu noi, si o sa va dam informatii suplimentare.

Booking now your wedding