Despre ziua nuntii...

“Suntem în întârziere!” Am auzit fraza asta la foarte multe nunți fotografiate. Mereu, ziua nunții e prea scurtă pentru toate planurile tale. Ce poți face cu privire la acest aspect? Daca ești o viitoare mireasă, cum să eviți această cursă nebună contra-timp?

Dimineața, planifică-ți timpul cu înțelepciune…

Încearcă să eviți toate deplasările inutile. Dacă situația îți  permite, cheamă make-up artistul/hair-stilistul la tine acasă, astfel eviți stresul de a merge și a te întoarce de la salon. 

   Pe lângă asta, încearcă să te îmbraci cu viitorul tău soț, în aceeași locatie. Dar iti spui: “casa noastra nu e asa de mare…” asta nu e o problema. Recomandarea noastra: pentru dimineața nunții, închiriază un apartament de hotel drăguț, cochet, in care te poți pregăti. (Te rugam, pentru pozele si filmarea ta, evită culorile puternice ca: verde, portocaliu, galben… etc. si îndreaptă-te spre culori ca alb, bej, gri…) 

   Evită deplasările mire-nași-mireasa. Plimbarea asta îți va consuma foarte mult timp și nu prea e “artistică” să zicem așa.  Cheamă-ți nașii, direct la locația unde te pregătești. Astfel, economisești timp prețios și ai o nuntă aerisită… pe lângă asta, ai timp de poze si filmari.

Petrecerea: o sursă de bucurie, nu de stres.

Pune cât mai mult accent pe fericirea si distracția ta și a partenerului! Încearcă sa îți faci nunta pe placul tău: muzica pe care o adori, aranjamentele care îți plac, oamenii care te sustin. Astfel, o sa fiți fericiți în “ziua cea mare”. 

   Pe lângă asta, spune-le prietenilor ca nu vrei tradiții gen: furtul miresei/mirelui sau furatul pantofului… Au fost la modă, de mult… Acum, nu prea mai sunt actuale. Nu vrei sa pierzi 1,2 ore din petrecerea ta, ca “te-au furat”… Nu vrei o discutie lungă și plictisitoare (pentru invitați) că nu mai ai pantoful. Toate aceste tradiții, sunt ruperi de ritm in care tu si invitații tăi, v-ați fi putut simți bine, ați fi putut dansa, însă…

 

   Asta e opinia noastră, formată după zeci, imediat sute de evenimente. S-ar putea, ca tu sa nu fi de acord cu ea… înțelegem perfect! Insa, organizează totul ca la finalul nunții să poți spune: “A fost o zi minunată, de neuitat!” Gândește-te ce poți face ca ziua nunții să nu fie o sursă de stres, ci o sursă de bucurie!

 

Te îmbrățișăm, si abia așteptăm să te pozăm/filmăm

Cu drag, Debora si Vlăduț -Tiut Photography-

Speram ca informatiile de mai sus ti-au fost de ajutor! Daca prietenii tai se pregatesc de nunta, trimite-le si lor acest articol. S-ar putea sa ii ajute!